FETÖ İtirafları; ''İlk Maaşımı istediler! Yarısını Verdim.''

FETÖ ile ilişiği olan kişiler, itiraflarda bulunmaya devam ediyor. Her yakalanan kişi, çarpıcı itiraflarda bulunarak Türkiye'yi şaşırtıyor. FETÖ itirafçısı, üniversite çalışanlarının bilgilerini sızdırdıklarını itiraf etti.

FETÖ soruşturmaları ülkenin her yerinde sürüyor.

Soruşturmalarda bulunan ve operasyonlarda yakalanan kişiler öyle itiraflarda bulunuyorlar ki, duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

İşte yeni bir FETÖ itirafı...

İtirafçı M.G, 2008 yılında Selçuk Üniversitesinde son sınıf öğrencisiyken Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurttan ayrılıp, FETÖ'nün öğrenci evine yerleştiğini ifade etti.

M.G, yurda devam abilerin gelip sohbet yaptıklarını ve bilgiler verdiklerini açıkladı.

''Sen zehirlenmişsin!''

"Aralarında akademisyenler de vardı. Bunlar bizden sorumlu abilerdi. Bir gün bizlerle mülakat yaptılar. 'Seni şu ülkeye göndersek gider misin? Sevdiğin birisi olmasına rağmen onu bırakıp bizim istediğimiz birisiyle evlenir misin? Dershanemizde çalış desek çalışır mısın?' gibi sorular sordular. Bunların hepsine 'hayır' cevabı verince, il abisi kızarak 'sen zehirlenmişsin' dedi. Dışlanırım sanmıştım ama dışlanmadım."

''İlk Maaşımı istediler! Yarısını Verdim.''

"Sınava 4 kişi başvurmuştu. Puanı benden yüksek olan kişi ve puanı en düşük olan kişi sınava girmedi. Sınav heyetinde cemaatçi olduğunu bildiğim kişiler vardı. Kazandım. İlk maaşımı burs adı altında istediler. Maddi durumum iyi olmadığı için vermedim. Konya'da lisansüstü denilen cemaat evinde kalmaya başladım.

Konya'dan gelip gidiyordum. Karaman'dan bir isim verdiler. Gittiğim, yurtta benim gibi KMÜ'den araştırma görevlileri vardı. Karaman'da ilk lisansüstü örgüt evini kurmakla görevlendirildim. Bir evde araştırma görevlileriyle kalmaya başladık. Eve sürekli üniversiteden sorumlu biri geliyor, burs adı altında para istiyordu. Kurban bağışı, dergi ve gazete aboneliği, maaşımızın yüzde 15'ini istiyordu. Biz 50-100 lira gibi paralar veriyorduk. Birkaç defa kurban bağışı verdiğimi hatırlıyorum."

M.G, üniversite çalışanlarının bilgilerini sızdırdıklarını ve tüm iletişim ByLock üzerinden sağladıklarını itiraf etti.

Star'ın haberine göre diğer bir itirafçı ise, maaşını kesmelerinin nedeni şöyle açıkladı; 

''Sebebi ise 7 Haziran seçimleri öncesi basına da yansıyan, cemaatin HDP'ye oy verilmesi talimatıdır. Enes kod adlı kişiye bunu sorduğumda, 'Her ilde ikinci büyük partinin destekleneceğini' söyledi. Yani AK Parti'nin karşısındaki güçlü partiyi ima etti. Ben de 'PKK'nın olduğu yolda ben yokum' diyerek, ilişkimi tamamen kestim. Bunun üzerine o kişi, 'başına bir şey gelmesini istemeyiz' diyerek, beni üstü kapalı tehdit etti."

Kpsscafe.com.tr

24 Eki 2016 - 10:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler