FETÖ İddiasıyla Açığa Alınan Doktor İntihar Etti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevliyken FETÖ soruşturmaları çerçevesinde açığa alınan doktor intihar etti.

FETÖ Şüphelisi Doktor Açığa Alındıktan Sonra İntihar Etti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevliyken Fetullahçı Terör Örgütü soruşturmaları çerçevesinde açığa alındığı öğrenilen doktor  bunalıma girdi ve canına kıydı. KHK'larla ilgili her geçen gün yeni tartışmalar yaşanırken, açığa alma işlemleriyle ilgili de yeni haberler geliyor. İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde görevli olduğu öğrenilen doktor Orhan Çetin, iddiaya göre Cuma günü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları çerçevesinde açığa alındı. Açığa alındıktan sonra bunalıma girdiği öğrenilen Doktor Çetin, görev yaptığı hastanenin 10'uncu katından atladı. Derhal aynı hastanede tedavi altına alınan doktor yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

Türk Sağlık Sen'den konuya dair bir açıklama geldi: "Cuma günü açığa alınan üyemiz biyokimya asistanı Orhan Çetin, hastanenin 10'uncu katından atlayarak intihar etmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Adı her ne olursa olsun, bu vatana ihanet edenler mutlaka cezalarını çekmeli. Ancak ihanet noktasında olmayan, yasal çerçeve içinde iş ve işlem yapan insanların, hukuki süreç tamamlanmadan hain olarak nitelendirilmesi ve cezalandırılması vicdanlarda derin yaralar açmakta, travmalar oluşturmaktadır. Devlet olarak görevimiz insan kaybetmek değil, insan kazanmaktır" 

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Şub 2017 - 17:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler