FETÖ Firarisi Zekeriya Öz'ün İzi Bulundu

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmalarından kısa süre önce ortadan kaybolan Zekeriya Öz'ün izi bulundu...

FETÖ Firarisi Zekeriya Öz'ün İzi Bulundu

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi Zekeriya Öz'ün Almanya'da lüks bir evde kaldığı ve Alman istihbaratı tarafından korumaya alındığı öğrenildi. Fetullahçı Terör Örgütü'nün kilit isimlerinden birisi olan Zekeriya Öz'ün Almanya'da kaldığı adres öğrenildi. Zekeriya Öz, Almanya Freiburg'da FETÖ'ye ait olduğu öğrenilen lüks bir dairede tutuluyor.

Evin çevresinde Alman polisi ve istihbarat örgütü BND'nin geniş çaplı güvenlik önlemi aldığı öğrenilirken, Öz'ün kaldığı evin çevresinde FETÖ'ye ait olduğu öğrenilen bir ilkokulda bulunuyor. Öz'ün elindeki kumpas dosyaları üzerinden Alman istihbarat örgütüyle pazarlık yaptığı öne sürülüyor.

FETÖ soruşturmalarının başlamasından kısa süre önce arkadaşı Celal Kara ile birlikte ortadan kaybvolan kumpas davalarının savcısı olarak bilinen Zekeriya Öz, Fransa'ya 30, İsviçre'ye 50 kilometre uzaklıktaki adresinde lüks içerisinde yaşıyor. Akşam gazetesinden Murat Kelkitoğlu, Zekeriya Öz'ün adresini "Hirzberg Str. 79102 Freiburg." olarak açıkladı.

Kamu personeli alımlarından, gündem haberlerinden, son dakika gelişmelerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR- ANKARA

17 Oca 2017 - 15:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler