Feci Olay: 10 Yaşındaki Kıza Tecavüz-Sapık Önce Serbest Bırakıldı Sonra..

Antalya'da meydana gelen olayda 10 yaşındaki kız çocuğu, sistematik şekilde gelen tacizler sonucu kapıcının tecavüzüne uğradı. İşte yaşanan feci olayın ayrıntıları.

Antalya'da korkunç bir olay yaşandı. Alınan son bilgilere göre 10 yaşındaki bir kız çocuğu kapıcının tecavüzüne uğradı.

Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman, kaleme aldığı yazısında yaşanan feci olayı ve perde arkasını açıkladı. "Sistematik bir şekilde başlayan tacizler, sonunda tecavüze kadar gitti. Annesi, çocuğun bedenindeki izleri görünce aklı başından gitti. Beyninden vurulmuşa göndü. Hemen karakola başvurdu ve yasal süreç başladı." ifadeleri ile başlayan yazıda, yaşana feci olay ile ilgili şunlara yer verildi:

"Her türlü rapor mevcut, Adli Tıp “Çok net fiili livata var” diyor. Psikiyatrist raporları da var. Küçük kızın defalarca ifadesi alınmış, o yaşta bir çocuğun asla bilemeyeceği detaylar anlatmış.

Ama yine de mahkeme, 90 yıl ceza istenen kapıcının tutuksuz yargılanmasına karar vermiş. Çaresiz anne, derdini anlatabilmek için geçenlerde Serap Ezgü’nün programına çıktı. Orada bana da çağrı yaptılar. Ezgü’nün yayını sayesinde, sapık kapıcı dün tutuklandı.

Hepimiz Funda Yurtören’e destek vermeliyiz ki, kızının ve kendisinin hayatını kaydıran bu sosyopat hak ettiği cezayı alsın...

- Peki bu tecavüz olayı nasıl oldu?

Kızım, kapıcının 2 yaş büyük kızıyla arkadaştı. Kızı bize geliyordu, benim kızım da onlara gidiyordu. Birlikte ders çalışıyorlardı.

- Sonra?

Bu trafiğin içinde tacizler başlamış. Ben şehir dışında olduğum için kızım bana bir şey söylemedi. Sadece son zamanlarda hırçınlaşmıştı. Ben ses tonunda bir gariplik fark ettim, hemen atlayıp Antalya’ya geldim.

- Nasıl öğrendiniz başına gelenleri?

Öğretmeni beni aradı, derslerinde bazı sıkıntılar varmış, “N’oldu kızım?” dedim, “Kapıcının kızıyla artık ders çalışmıyor musunuz?” Birden inanılmaz tepki gösterdi, “Ben bir daha o eve gitmem!” dedi. “Neden, ne oldu anneciğim?” dedim. “Anne, gitmek istemiyorum ne olur beni zorlama!” dedi. “Zorlamam ama ne oldu söyle” dedim. “Korkuyorum söylemeye” dedi.

Peki kapıcı ne diyor?

Benimle hiç görüştürmediler. Bakın, suçsuz bir insanın, “İftira miftira!” diye ortalığı yıkması lazım di mi? Size böyle bir iftira atılsa, dünyayı yıkmaz mısınız? Adamdan hiç ses seda yok. Sesi bile çıkmıyor. Öyle duruyor. Avukatı üzerime saldırdı, karısı saldırıyor. Kaç defa dayak yedim onlardan biliyor musunuz?"

Kpsscafe.com.tr | Ankara

Kaynak: Hürriyet

18 Kas 2017 - 09:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler