Faruk Özlü'den 15.000 Kişiye İstihdam Müjdesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Organize Sanayi Bölgelerinde 15.000 personel alımı yapılacağını açıklamaları ile kamuoyuna bildirdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün açıklamaları haberimizde...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. Önümüzdeki dönemlerde tam 15.000 kişiye istihdam olanağı sağlanacağını açıklayan Özlü, alımların Çanakkale ve Kütahya'da olacağını da sözlerine ekledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, 15.000 kişilik istihdam olanağının sağlanacağı bölgeleri bu sözleri ile kamuoyuna açıkladı; "Kütahya Altıntaş Zafer OSB, yüzde 34 katılım payı ve 5 üye ile Kütahya İl Özel İdaresi, yüzde 33 katılım payı ve 5 üye ile Altıntaş Belediyesi, yüzde 33 katılım payı ve 5 üye ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan oluşuyor."

Faruk Özlü, her iki şehirdeki bölgelere uygun merkezlerin kurulup çok sayıda vatandaşa istihdam olanağı açıklanacağını sözlerine ekledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Çanakkale ve Kütahya'daki bu yeni Organize Sanayi Bölgeleri hakkında Yeni Nesil OSB tabirini kullandı. Çalışmaların devam ettiğini ve çok büyük bir istihdam şansının yaratılıcağını müjdeledi.

Gelişmeler önümüzdeki dönemlerde belli olacak. Faruk Özlü harekete geçtiklerini duyurmuş olup, ilerleyen dönemlerde yapılan açıklamalar hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Gelişmeleri takip edebilmek adına FACEBOOK MEMUR ADAYLARI GRUBUMUZa üye olabilir, mobil uygulamalarımızı cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. 
MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

16 Oca 2017 - 22:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Emine atici - Ben62 puan aldım tercih yapmadım ikinci tercihler de yapacağım ben bu puanla nereye başvuru yapa bilirim sağlık ocağında ücretli 500tlcalisiyorum çocuk gelişim ve alanlari bölümünü de bu yıl bitirdim bana yardımcı olurmusunuz çalışmak istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 22:45
01

Yeter - Igdir da hic iş yok burayada yatirim yapsalar insanlar calisir fabrikalar yapsinlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 22:45


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler