Evlilik Programlarının Yasaklanmasına İlk Tepkiler !

Evlilik programlarının yasaklanması haberi sosyal medyayı çalkaladı! Artık ekranlarda izdivaç türü programlar yayınlanamacak! peki bu konuda insanların görüşleri neler?

Evlilik Programlarının Yasaklanmasına İlk Tepkiler ! 

Olağanüstü Hal Kapsamında dün yayımlanan KHK'larla birlikte televizyodaki evlilik programlarının da yasaklandığı öğrenildi. Daha önce de büyük tartışmalara yol açan ve kapatılmasına kesin gözüyle bakılan evlilik programları konusunda karar verildi ve bu programların tv'de yayınlanmasını engelleyen düzenleme dün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bilindiği üzere gelen şikayetler üzerine TBMM'de evlilik programlarıyla ilgili bir komisyon kurulmuş ve komisyonda yapılan araştırmalar halkın büyük bir bölümünün evlilik programlarına karşı olduğunu göstermişti.

Dün yayımlanan bu kararla birlikte sosyal medya adeta çalkalandı. KHK'nın yayımlanması ile birlikte , evlilik programı sunan ünlü isimlere "görüşürüz cnm" , "iyi ki gittiniz" , "toplumun aklıyla alay etmenin sonu budur", " şimdi milyon liralık araçlarınızla otobüsdeki fakirlere bakarak ağlayabilirsiniz ama canlı yayında değil..."  , "hepinizden iğreniyordum kurtuldum sonunda", "Bu milleti siz ne zannettiniz? , üç kuruş için örf adet bırakmadınız" gibi mesajlar yağdı.

Peki sizler evlilik programları hakkında ne düşünüyorsunuz? kaldırılması sizce de doğru oldu mu?

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Nis 2017 - 09:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Egemen - Tartismaya bile kapali böyle topluma hic birsey katmayan birilerinin cebi dolsun diye yapilan igrencliklerin son bulmasi cok yerinde oldu. InsAllah tekrardan gormeyiz boyle sahte programlari

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 09:31
07

Abdullah - Oh be sonunda türk aile yapisini bozup yozlaştirma programlariydi herkes herkesle herşeyi yapan programlardi kaldiranlardan Allah razı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 09:31
06

Mustafa - Geç bile kalindi emeği geçenlerden Allah razı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 09:31
04

Abdurrahman - Çok geç kalınmış bir karardı.. Sonunda oldu..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 09:31
03

bilinmeyen - Tabikide çok doğru oldu..bunu sormanız bile hata.. mükemmel oldu.. fevkaladenin fevkinde oldu..evlilik programı adı altında dizi izletiyolardi...zaten dizilerde var ordaki konular,senaryolar...Allahım hele son zamanlardada tanıdık isimleri cikartiyolardi..sırf riting için..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 09:31
02

Abidin - Kesinlikle cok cok yerinde bi karar olmustur insanlarla oyun oynamakdan baska birsey yaptiklari yoktu kendilerine bi tiyatro kurmuslar adeta insanlarla dalga gecergbi oyunlar ceviriyorlardi butun gelenek ve goreneklerimizi degerlerimizi yerle bir etmekden baska bsey yaptiklarida yoktu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 09:31
01

Önder Akbaş - Allah devlet büyüklerinden razi olsun evlilik programi diye ne namus ne şeref biraktilar simdi gidin kafanizi taslara vurun nasil boyle bir haysiyeti olmayan bir isle ugrasiyoruz diye birbirinizi yin ahlaksizlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 09:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler