Evlilik Programı Sona Eriyor! Esra Erol'dan Flaş Açıklama

Yüzbinlerce vatandaşın TBMM ve BİMER'e yaptığı şikayetler sonucunda hükümet yetkililerinden evlilik programlarına yönelik açıklamalar gelmeye başlamıştı. Mecliste de evlilik programlarını inceleyen bir komisyon kuruldu.

Evlilik Programları Sona Eriyor! Esra Erol'dan Evlilik Programında İlginç Çıkış!  

Evlilik ve İzdivaç adı altında çıkarılan programlara yönelik halkın tepkisi günden güne artış gösterirken, 10 senedir televizyonlarda evlilik programları sunan Esra Erol, canlı yayında ağladı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un 'Evlilik programlarında sona geliniyor' açıklamasına değinen Esra Erol: "Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam" dedi.

Konuyla ilgili açıklamasından sonra stüdyodaki izdivaç adaylarına dönen Erol:" Bakın bu sezon son bu sezon evlendiniz evlendiniz yoksa hayatınızın sonuna kadar evlenemezsiniz" dedi. Esra Erol'un bu açıklaması sosyal medyada tepkilere neden olurken bir çok vatandaş "bu ne cesaret insanların evlenip evlenemeyeceklerini bu şahıs mı belirliyor" şeklinde mesajlar yazdı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Mar 2017 - 17:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Canan - KISMETSE OLUR lutfen kaldirilsin sabah aksam midemiz bulandi. Ajanslardan gelen oyuncu mankenlerli oraya doldurup evlendirmek istiyoruz deyip insanlari kandirmasinlar artik.. gina geldi.. Ayip..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 17:40
06

Merve - Esra Erol un programı kaldırılmasın ama diğerleri kaldırılsın kim kimle evleniyor belli değil çünkü biz Esra Erol'da programını seviyoruz Sevmeyen istemeyen izlemez olur biter. Severek izleyenlere de karışmayın lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 17:40
05

Servet LEBE - Bu nasıl bir kendini büyük görmektir... bu "Bakın bu sezon son bu sezon evlendiniz evlendiniz yoksa hayatınızın sonuna kadar evlenemezsiniz" diyen esra erol izdivaç programlarında mı evlenmiş ? Kimse kendini büyük görmesin ağzından çıkan lafı düşünerek konuşsun. Madem o kadar onurlu ve şerefli bir insandın millet senin programına tepki göstermeye başladığında durup düşünüp BURADA YANLIŞ GİDEN BİRŞEYLER VAR AKSİ HALDE HALK TEPKİ GÖSTERMEZDİ diyerek programı yapmaktan vazgeçecektin. Konu TBMM,ye gittikten sonra kalkıp onur ve şereften bahsetmesin kimse.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 17:40
04

Kudret - Yok artık kendileri program açıyor, kendilerinide akliyorlar pes pes ,masumane tavırlar ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 17:40
03

enes - Kapatılsın tabi oturdukları yerden para yiyip sonra zora gelince zırlıyolar insanların duygularını sömürüyolar çok iyi olur kapanması.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 17:40
02

capslock - Bunun yaptıklarına tepkiler az bu ahlaksızlık abideleri Birdaha toplum adına hiçbir işte olmamalıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 17:40
01

Gülçin - Nasılda timsah gözyaşları döküyor..paraları götürdü..dahada goturemeyecegi için ağlıyor...Allaha nasıl hesap vereceksin.reziller

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 17:40


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler