Esra Erol'dan RTÜK Cezası Sonrası İlginç Paylaşım

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından kesilen cezalar sonrasında Esra Erol, instagram hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.

Esra Erol'dan RTÜK Cezası Sonrası İlginç Paylaşım
Haber albümü için resme tıklayın

Esra Erol RTÜK Cezası Sonrası Çok Şaşırdı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) şikayet rekorlarında uzun zamandır en üst sıraları zorlayan evlilik programlarına rekor cezalar kesilmeye başlandı. Evlilik programlarına kesilen 11.2 milyon lirayı aşan cezalar sonrasında Evlilik programları sunucusu Esra Erol İnstragram hesabından şaşırdığına dair bir paylaşım yaptı. Büyük bir kitle tarafından takip edilen, bir o kadar kitle tarafından da nefret edilen programların başında gelen ve evlilik kurumunu zedelediği öne sürülen izdivaç programlarına rekor sayıda şikayet geliyor. En popüler evlilik programlarından birini sunan Esra Erol, RTÜK tarafından verilen cezalar sonrasında instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Esra Erol'un RTÜK cezalarına karşı şaşırdığı için bu paylaşımı yaptığı öne sürülüyor.

İzdivaç programları hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? programlar toplumumuza yakışıyor mu? bu konudaki görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler , son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak almak için kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Şub 2017 - 17:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Caner - Bu evlilik programları ülkenin geleceğini yıkıyor toplumun yapısını bozuyor. Derhal kaldırılmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 17:52
07

Mehmet - Evett bende e devletten cumhurbaşkanlığa. Bende şikayet ettim iyi oldu oradaki olaylar olsun davranışlar hareketler herşey bizim kültürümüze aykırı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 17:52
06

Hasan - Rezillik, başka hiçbir şey değil.Ceza değil hemen kaldırılmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 17:52
05

Kadi. - Ne.kadar.onursuzgurursuz.bay.bayan. varsa.hepsi.bir.arada.oturuyor.zavalli adaylarda.saf.saf.geliyor.nefret.nefret.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 17:52
04

Mehmet - Toplumun ahlâkî değerlerini bozuyorlar.kendikerini satılığa. Çıkartmışlar bunlar ne edep ne namus kalmis birbirlerine ağza alınmayacak sözler sarf ediyorlar ve sonra seviyor para uğruna kendilerini takıyorlar derhâl kapatılmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 17:52
03

Emine - Rezillik diz boyu benim dusuncem kapatılmalı yayından kalkmalı çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 17:52
01

Merve - Bence de kaldırılmalı yayından.Reyting yapacaz diye rezilliklerin bini bin para insanlık ölmüş.Kimsenin kimseye saygısı kalmamış.Kültürümüze aykırı olduğunu düşünüyorum . Türkiye'nin gençliği böyle olacak da vay halimize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 17:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler