Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Saldıranlar Tahliye Edildi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan tanıklar tahliye edildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Saldıranlar Tahliye Edildi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan tanıklar tahliye edildi. Eskişehir 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Mahfuz Banlı, Yunus Emre Aksoy ve Yunus Mehmetoğlu ile tutuksuz yargılandığı öğrenilen Aydın T. ve onların avukatları da katıldı.

Sanıklar, duruşmada, iddinamede yer alan suçlalamarın tamamını reddetti tahliye ve beraatlerini istediler. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliyesine karar vererek davanın 15 Mayıs'taki duruşmayla devam etmesine karar verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 29 Temmuz'da Eski Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki açık hava parkında yürüyerek geçerken bir iş yeri sahibiyle tartışmış daha sonra iş yeri sahibinin yanında bulunan bir kişi silahını çıkararak belediye başkanını darp etmeye çalışmıştı. Güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündeme bomba gibi düşmüştü. Kısa süre sonra saldırganlar polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmış, 3 kişi de çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

01 Ara 2017 - 18:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler