Erdoğan Canlı Yayında Müjdeleri Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir son dakika açıklaması geldi. Erdoğan yaptığı açıklamada Atatürk Havaalanı hakkında müjdeli haberi paylaştı.

TRT canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken Atatürk Havaalanı hakkında da bir müjdeyi paylaştı.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"İlk mitingimizi Erzurum'da başlatacağız. Çok çok farklı olacağını hissediyorum. Cumartesi oradayız.

Yarın beyannamemizi açıklamak suretiyle, beyanname içerisinde ne var ne yok, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız.

31 miting gerçekleştireceğiz, bazı ilçelerde de mitinglerimiz olacak.

(Evinizde iftar yapacak mısınız' sorusuna) İftarı yapmazsak sahuru muhakkak evde yapacağız.

ADAYLARIN SEÇİMLERİ

İki önemli komisyon kurduk. Tüm adaylar komisyonlardan geçti.

7000'i aşkın müracat oldu. 7000'i aşkın kişiler içerisinde 600 adayın olduğu vekil listelerine giremeyenler, eğer samimiyetle gönül verdilerse kardeşlik atmosferi içerisinde kalan 24 Haziran'a kadar süreçte koşturacaklar. AK Parti sıradan bir parti değil. Burası bir davadır. Bu davaya gönül verenler her türlü emeği verecekler. Ben onlara kardeşim gibi bakıyorum.

Kabinedeki bakan sayısı ciddi manada düşecek.

ATATÜRK HAVALİMANI PARK OLACAK

Biz, çevreciyiz ve bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Şimdi yeni bir adım daha atacağız, o da şu; bazı illerimizde 'Millet Bahçeleri' kuracağız.

Atatürk Havalimanı ile bazı illerdeki eski stadları 'millet bahçesi' haline getireceğiz. Şehrin merkezinde istiyoruz ki böyle bir millet bahçesi olsun.

Halkım, cumhurbaşkanlığı görevini ikinci defa şahsıma verirse ben inanıyorum ki güçlü bir parlamento ile beraber verecektir.

300 bine yakın öğretmen ataması yaptık.

Sadece yeni havalimanının yakın bir mesafesine yaklaşık 10 bin konutluk yer kuruyoruz ki oradaki personelin gidiş gelişini zora sokmayalım.

ÖTV'yi kaldırınca yerine neyi koyacaksın? Vergisi olmayan devlet mi var?

Bize ulaşan anketler var. 'Durmak yok yola devam' diyor.

Mersin Akkuyyu'un ardından yeni santrallerin adımı atılacak.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

24 May 2018 - 00:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

oguz - valla eyt sorunu cozulmeli yoksa oy yok hapsane affina cumhur baskani gibi bende karsiyim sen adami gasp et ondan sonra kader mahkumuyum yok ogle bi dunya Allah akil vermis af cikmasi issizlik diz boyu bunlarda cikarsa gene ayni olacak farkli bir sey yapmicak cunku gercekten is yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 00:15
03

Sibel - Sadece su oy zamanlarinda atama olmasin insanlar atanmak icin secimi beklemesin. Istihdami arttirin. Ogretmenlere atama diyoruz onceden yilda 2 atama olurken simdi 1 atamayi 2 yilda yapiyorlar. Biktik,usandik,ucretli ogremenlere daha fazla hak verin atama yapmiyirsaniz hakkimizi verin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 00:15
01

Ahmet - Emeklilikte yasa takilanlari gindeme bile almiyorsun ondan sonra adaletten bahset bu zamana kadar oy verdim simdi oy yok yemin ettim bu yasa cikmasin akp oy yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 00:15


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler