Erdoğan : "Bir Gece Ansızın Gelir, Vurabiliriz"

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. ABD'nin teröre ve terör örgütlerine son zamanlarda arttırdığı desteğe değinen Cumhurbaşkanı , Her şeyin farkındayız' mesajı verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. ABD'nin teröre ve terör örgütlerine son zamanlarda arttırdığı desteğe değinen Cumhurbaşkanı , Her şeyin farkındayız' mesajı verdi

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Stratejik ortağımız ABD, Defaatle görüşmemize rağmen, Bakın Suriye'de terör örgütü PKK'nın düşük çocuğu olan PYD ile birlikte Rakka operasyonu yapıyor. PKK değil diyorlar. Ey Amerika, Peki Rakka'daki bölücü terör örgütünün dev posterlerinin asılmasını sen neyle izah edeceksin? , biz söyledik inanmadılar. Artık TV ekranlarında , kamera çekimlerinde tüm gerçekler ortada. Biz gerçeklerle konuşuyoruz. 3 Bin 500'ü aşkın Tır bölgeye silah taşıyor. Bu silahlar Rakka'da mı kullanıldı, DAEŞ'e karşı mı kullanıldı. Bunların nerede, nasıl stoklandığını biliyoruz, bunu da iyi bilin.

BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİR, BİR GECE ANSIZIN VURABİLİRİZ

Şu anda İdlib'deki operasyon, büyük ölçüde hamdolsun neticelendi. Şu anda Afrin konumuz var önümüzde. Bunların hepsi bizim için tehdittir. Biz ülkemiz için tehdit oluşturacak her alanda kararlıyız bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Buralardan taviz veremeyiz. Bir gece ansızın gelebilir, bir gece ansızın vurabiliriz.

DEMEKKİ İSABETLİ BİR GÜZERGAHTAYIZ

Eğer tüm bunlar olurken, böyle bir ortamda eğer sırtımız sıvazlansaydı, eğer bizi yere göğe koyamaz hale gelseydiler, asıl o zaman şapkayı önümüze koyup ne yapıyoruz diye düşünmemiz lazımdı. Demek ki isabetli bir güzergahda yürüyoruz.

Almanya'da terör örgütü mensupları gösteri düzenliyor. Alman polisi, resmi sosyal medya hesabından bu akşam sizin için görevdeyiz diye mesaj veriyor. Fransa'da devlet televizyonu binasına bölücü terör örgütü başının posteri açılıyor, Fransız polisi izliyor. Hani PKK herkes tarafından kabul edilmiş terör örgütüydü. Neden izliyorsun? bunu izlemek bizim hakkımız değil mi? Bu nasıl dostluktur.

KİME YUTTURUYORSUNUZ?

FETÖ ile irtibatı olan birisini gözaltına alıyorsunuz, kendisini istemeye yüzleri olmadığı için telefonunu istiyorlar. Kime neyi yutturuyorsun? 

Başkonsoloslukta çıkanla , STK mensubu dedikleri kişinin havası ortaya çıktı. Bağlantılar çıkıyor meydana, siz kime neyi yutturuyorsunuz ya? Taksim olaylarında bakıyorsunuz aynı kişi var. Bakıyorsunuz belli yerlere ciddi manada kaynak aktarımının arkasında bunları görüyorsunuz. Bu milleti içeriden vurmaya gayret edenlere karşı milletçe beraber dik duracağız , kararlı duracağız, gereken hesabı soracağız."

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Eki 2017 - 12:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler