Emekli Promosyonları Mart Ayında Verilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu açıklaması tüm emeklilere müjde niteliğinde oldu. Heyecan içinde bekleyen emekliler promosyonların verileceği tarihi öğrendi. İşte o tarih...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, beklenen açıklamayı yaptı. Emeklilerin promosyonlarının verileceği tarihi açıklayan Müezzinoğlu, ödemelerin Mart ayında yapılacağını müjdeledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun bahsettiği promosyonlar, emekliler tarafından uzun zamandır bekleniyor. Daha önceki haberlerimizde tutarların açıklandığını ve belirlendiğini haber vermiştik.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıklaması ile de emekliler promosyonlarına Mart ayında kavuşacak. Peki emekliler ne kadar banka promosyonu alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha önce bu konuya da açıklık getirmişti. 1000 TL ve altında maaş alan emekli 300 TL emekli promosyonu, 1000 TL ile 2000 TL arasında maaş alan emekli 375 lira, 2000 lira ve daha fazla maaş alan emekli ise 450 lira banka promosyonu alacak. 2017 yılının Mart ayında promosyonların ödemesi yapılacak. Emeklilerin heyecan içinde promosyonlarını alacakları günü bekliyor.

Gelişmeleri ve konu hakkındaki haberleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

Memur adayları grubumuza katılıp sorularınıza yanıtlar bulmak için --->tıklayınız  Mobil ios uygulamamızı cep telefonunuza ücretsiz yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Oca 2017 - 21:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler