Elazığ'da Trafik Kazası! 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin ağır yaralandığı bildiriliyor.

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin ağır yaralandığı bildiriliyor. Adem Kılınç'ın idaresindeki otomobil, Elazığ-Bingöl Karayolunun 105. Kilometresindeki Kalkankaya köyü mevkisinde 06 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada otomobil içinde sıkışan sürücü ile Mustafa Yağlıcı olay yerinde hayatını kaybederken, Tunahan Kaplan ağır yaralandı. Kaplan , ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından Karakoçan Devlet Hastanesine daha sonra da Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaplan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildiriliyor.

KPSSCAFE - ANKARA

23 Nis 2018 - 13:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler