Elazığ'da Pikap ile Otomobil Çarpıştı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Son dakika haberi: Elazığ Diyarbakır karayolu üzerinde feci bir kaza yaşandı. Yaşanan kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Son dakika haberi Elazığ'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Elazığ'da bir otomobil ile pikap çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi yaşamını yitirirken 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Elazığ-Diyarbakır karayolunun 30. kilometresinde meydana gelen kazada, bölgeden edinilen bilgilere göre, 21 UA 176 plakalı olduğu öğrenilen otomobil  ile  21 EB 743 plakalı pikap çarpıştı Çarpışma sonucu meydana gelen feci trafik kazasında ortalık adeta savaş alanına döndü. Bölgede bulunan vatndaşların durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, UMKE ve AFAD  ekibi sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ve AFAD ekipleri araçlarda sıkışan yolcuları kurtarmak için çalışmalara başladı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

07 Ağu 2017 - 11:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler