Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Konvoyunda Büyük Zincirleme Kaza!

Antalya'da Valilik tarafından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye tahsis edilen araç ve konvoyda büyük bir kaza yaşandı. Zincirleme kazada yaralanan bir polis memuru bulunuyor. Konvoy'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bulunuyor muydu? Bakanın durumu nasıl? haberimizde...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Konvoyunda Büyük Zincirleme Kaza!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye Antalya Valiliği tarafından tahsis edilen aracın bulunduğu konvoyda zincirleme kaza!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin içinde bulunmadığı araç zincirleme kazaya karıştı. Eskort araçta bulunan polis memuru Serdar Pala bulunuyordu. Polis memuru hafif yaralandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin içinde olması ihtimali olan makam aracının yaptığı kaza saat 19.00 sıralarında Hal Kavşağı üst geçidinin altında oluştu. Olayda can ve mal kaybının olmaması herkesi sevindirdi.

Sıcak gelişmelere ve son dakika haberlere erişim sağlamak için ise KPSS CAFE'yi takip etmeye devam edebilirsiniz. Kolay erişim için --->>

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız 

android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Mar 2017 - 21:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler