Ege'deki 6.5'lik Deprem Hakkında Başbakan Açıklaması! 354 Yaralı Vatandaşımız Var

Geçtiğimiz gece 1.30 sularında yaşanan büyük depreme dair Başbakan Açıklaması 21 Temmuz 2017 öğle saatlerinde geldi. Başbakan genel manada depremin bilançosunu açıkladı. Şuana kadar raporlanan bir can kaybı olmadığını aktardı. işte korku dolu dakikaların açıklaması...

Ege'deki 6.5'lik Deprem Hakkında Başbakan Açıklaması! 354 Yaralı Vatandaşımız Var

Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklama doğrultusunda depremin tüm detayları kamuoyuna aktarıldı.

Başbakan Yıldırım, deprem kapsamında ölüm olmadığını, 354 vatandaşımızın ufak tefek sıyrıklar ile yaralandığını açıkladı. Bunun yanında Kos'ta bir İsveç bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini bildiren Yıldırım, çalışmaların hala tüm hassasiyeti ile devam ettiğini açıkladı. Binali Yıldırım felaket hakkında açıklaması bu şekilde oldu;

"Dün gece saat 01.31'de, bir ölçeğe göre 6.3 bir diğerine göre 6.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin merkezi Datça'nın 11 kilometre Gökova Körfezi'nde bulunuyor. Hemen valilik ile ve bölgeyle irtibata geçildi bütün bölge tarandı. Allah'a şükür şu ana kadar raporlanan bir can kaybı yok. 354 vatandaşımız, kimisi panikle, korku nedeniyle ufak tefek sıyrıklar var. Tedavileri görülüyor. 24 vatandaşımızın tedavisi devam ediyor. İstanköy'de bir caminin minaresi yıkıldı bir de bölgedeki devlet hastanemizin duvarında çatlaklar var. Deniz seviyesi yükseldiği için 10 metre civarında bazı tekneleri karaya attı. Ufak tefek hasarlar dışında can kaybımız yok. Büyük bir deprem İzmir'de dahi hissedildi. AFAD ile ilgili kurumlar bölgeye intikal etti. Kos'ta bir İsveç bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Oradaki tahliyeler için tedbirler alınıyor sıkıntımız yok"

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

21 Tem 2017 - 14:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler