Doktorlar Sosyal Medya'da Birleşti (#EGMDrBelgeleriniYolla)

Atama bekleyen Doktorlar sosyal medyada birleşerek paylaşımlar yaptı ve atama süreçlerinin bir an önce hızlandırılmasını istedi.

Atama beklene doktorlar sosyal medya platformu Twitter üzerinden kampanya başlattı.

Atamaların bir an önce yapılmasını isteyen doktorlar, #EGMDrBelgeleriniYolla hashtagı altında paylaşım yaparak seslerini duyurmaya çalışıyor.

Paylaşım yapan doktorlar şu ifadeleri kullandı:

"Aylardır mağdur olan hekimler daha fazla parçalı tebligat istemiyor. Biz eşitliğimizi biliyoruz. Tek ve son bir tebligat lütfen..

Aynı dönem mezun olup aynı kuraya giren doktorların bir kısmı mesleğe başlarken bazıları başlayamadı, bu haksızlık giderilmeli.

Yıllardır eğitim gördük  şimdi mesleğimizi yapmak istiyoruz.

Adaletsizliklerin giderilmesini, bilgilendirme yapılmasını ve kurumların bürokratik işlemleri hızlandırmasını istiyoruz.

5 aydır hiçbir açıklama yapılmadan  bekletiliyoruz. Uğradığımız   haksızlığı anlatmak için daha kaç tweet atmamız gerekiyor? Lütfen bugün   parça parça değil, hepsini açıklayın da bitsin artık

Sadece doktor olarak degil hasta olarak bile hastaneye gidemiyoruz.   saglik güvencemiz bile yok. evliliklerimizi erteledik hayatimizi bir   duzene sokmak istiyoruz artik

Kutsallığına içten inandığımız ve bunun için alın teri döktüğümüz mesleğimize,sanatımıza artık adım atmak istiyoruz.

Daha fazla hekimin mağdur edilmemesi için lütfen #EGMDrBelgeleriniYolla yın Sağlık Bakanlığına.. Tebligatlar bolundukce magduriyetimizin derecesi de orantisal olarak artmakta...

Rüyamdaa hasta muayene etmek degil gercektee işimin basındayken yapmak istiyorum artık ! Bu belirsizlik bitsin artık

Tebligat bekleyen hekimler olarak çok yıprandık, bir an evvel göreve başlamak istiyoruz. Saygılarımla... "

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

06 Ara 2017 - 18:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Şahin - 2017 marttan beri göreve başlamayı bekliyorum yaklasik 8,5 ay dir , saglik bakanligi guvenlik sorusturması komisyonu aylardir toplanmadigi icin baslayamadim, 22 mart 2017 de 1. Aciktan atama ile atananan hekimim ,yani sadece dhy dr lar degil ,benim durumumda olan doktorlarda var sadece 1100 kisi degil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 18:05


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler