Doğu Perinçek'ten Şok Melih Gökçek İddiası 'Biliyordu...'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perincek katıldığı bir televizyon kanalında MİT ve Melih Gökçek'in 15 Temmuz darbe girişiminden haberdar olduğunu öne sürdü.

Doğu Perinçek'ten Şok Melih Gökçek Açıklaması 'Biliyordu...'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perincek katıldığı bir televizyon kanalında MİT ve Melih Gökçek'in 15 Temmuz darbe girişiminden haberdar olduğunu öne sürdü.

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, "Bize askerler darbe olacağını söyledi. Dugin bize Türk askerinin olağanüstü bir hareketlilik içinde olduğunu söyleyince, bunu hükümete söylemesini belirttik. O da bize söylediklerini Ankara'ya gittiğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e söyledi. Hükümetin darbe teşebbüsünden önce haberi vardı. Ben biliyorsam bunu MİT bilmez olur mu." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili de konuşan Perinçek,"Tayyip Erdoğan'ı teslim aldığımız şurdan belli. Recep Tayyip Erdoğan BOB eşbaşkanıydı. Şimdi ABD onu devirmeye çalışıyor. Erdoğan'ı getirdiğimiz çizgi bağımsızlık çizgisi, ABD'ye kafa tutmak gibi bizim çizgimiz. Atatürk devriminin bağımsızlık mücadelemizin başarısı. Bu başarımıza dikkat çekiyorum. Kendimize güven duymamız lazım. Türkiye'nin birikimi onu bu noktaya getirdi." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Eki 2017 - 19:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler