Doğalgaz Patlaması! Yaralılar Var

Akşam 21.30 sıralarında yaşanan doğalgaz patlaması sonucunda evin bir kısmı çöktü. Olay yerinde arama çalışmaları devam ediyor. ayrıntılar haberimizde...

Doğalgaz Patlaması! Yaralılar Var
Doğalgaz Patlaması! Yaralılar Var
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara Çankaya Küçükesat'ta yaşanan olay tüm halkı sokağa döktü. Bir evde yaşanan doğalgaz patlaması sonucunda evin bir kısmında büyük bir çökme meydana geldi.

Patlama 17 Ocak 2017 akşamı saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Olay sonrasında Küçükesat'taki binanın önüne çok sayıda itfaiye, polis ekipleri ve ambulans geldi. Yetkililer olayın doğalgaz patlaması olduğunu dile getirir iken, olay yerindeki çalışmalar ve enkaz araştırmaları devam ediyor. Olayda yara alan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı ve olay yerinde büyük güvenlik önlemleri alındı.

Etraftaki tüm vatandaşlar olayın bir terör saldırısı olduğunu düşünerek büyük korku yaşadı. İşte çöken bina;

Olayda resmi olmayan bilgiler ışığında 2 yaralı bulunduğu biliniyor. Gelişmeleri aktaracağız devamı gelecek....

kpsscafe.com.tr|ANKARA

17 Oca 2017 - 22:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler