Diyarbakır'dan Acı Haber! Polise Bombalı Saldırı

Diyarbakır'da polise yapılan bombalı saldırı sonucunda polislerimiz ağır yaralar aldı. 3 polis şehit olur iken 3 polis yaralandı. AYRINTILAR....

Diyarbakır'dan acı haber geldi. Teröristlerin polislerimizi hedef alarak yerleştirdiği patlayıcı infilak ettirildi. Çok sayıda polisimiz olay sonucunda büyük yaralar aldı. Olay hakkında valilikten açıklama geldi.

Diyarbakır Sur'da Dicle Üniversitesi'nin yan tarafındaki mezarlık yanına bırakılan patlayıcı infilak ettirilerek polislerimiz hedef alındı. Patlama sırasında 3 polisimiz olay yerinde şehit oldu. 3 polisimiz ise yaralı olarak ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.

PATLAMA 16.30 sırasında gerçekleşti ve patlamanın sesleri ve etkisi kent merkezinden de hissedildi. Yaralı polislerimiz Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine götürüldü. Diyarbakır Valiliği konu hakkında açıklama yaptı ve  hafriyat alanı yakınlarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında yol kenarına tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirildi bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Patlama 3 askerimiz dışında 4 kişinin de yaralandığı açıklandı. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Sur İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, olay hakkında incelemelerde bulundu.

gelişmeler için takipte kalınız. MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

16 Oca 2017 - 18:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler