Diyarbakır'dan Kahreden Haber: 2 Şehit , 1 Yaralı

Son dakika haberi: Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde güvenlik korucuların geçişi sırasında bir patlama oldu. Patlama sonucu 2 korucu şehit olurken 1 korucu da yaralandı. İşte detaylar.

Son dakika haberi Diyarbakır'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonda 2 güvenlik korucusunun şehit olduğu 1 korucunun da yaralandığı öğrenildi.

Diyarbakır Valkiliği tarafından, yaşanan feci olay ile ilgili yapılan açıklamada, teröristle mücadele kapsamında Silvan'ın Dağcılar Köyü mülki sınırları yakınlarında, jandarma komando timleri ile birlikte operasyona katılan güvenlik korucusu İhsan Gür'ün, teröristlerce döşenen mayın ya da el yapımı patlayıcıya temas ettiği belirtildi.

Patlama sonucu Onbaşılar köyü nüfusuna kayıtlı güvenlik korucuları İhsan Gür ile Cevat Bilgiç'in olay yerinde şehit olduğu, güvenlik korucusu Murat Bartev'in ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Yapılan açıklamanın devamında , şehit olan kahraman güvenlik korucularına Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır, yaralı güvenlik korucusuna ise acil şifalar dilendiği kaydedilirken, ölgede yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara artan bir azim ve kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Kpsscafe.com.tr |  Ankara

08 Eki 2017 - 08:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler