Diyarbakır'da Silahlar Konuştu! Tarlaya Giren İnek Kavgasında Ölü ve Yaralılar Var

Diyarbakır'da iki aile arasında çıkan kavga ailelerin kayıplar yaşamasına neden oldu! Aileden ölü ve yaralıların bulunduğu olayın nedeni ise duyanları şoke etti! işte ayrıntılar...

Diyarbakır Engani'de Silahlar Konuştu! Tarlaya Giren İnek Kavgasında Ölü ve Yaralılar Var

Diyarbakır'da gerçekleşen kavganın nedeni iki aileden birinin tarlasına giren inekti. Ailelerin kavgasında konuşan silahlar aileden çok sayıda kişinin yara almasına ve hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olayda 1 kişi hayatını kaybeder iken, 5 kişi yaralandı. Yaralıların hastaneye kaldırıldığı olay 19.30 sıralarında gerçekleşti. Tarlaya giren inek kavgası bir kişinin canını aldı. Gündem gelişmeleri, KPSS haberleri, personel alımları ve çok daha fazlası için uygulamalarımızı kullanabilir, anasayfamıza göz atabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

26 Nis 2017 - 20:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler