Dışişleri Bakanlığı'ndan İngiltere'deki Terör Saldırısıyla İlgili Taziye Mesajı

Dışişleri Bakanlığı'ndan İngiltere'nin Manchester kentinde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili taziye mesajı yayımlandı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan İngiltere'deki Terör Saldırısıyla İlgili Taziye Mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan İngiltere'deki Terör Saldırısıyla İlgili Taziye Mesajı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Dışişleri Bakanlığı'ndan İngiltere'nin Manchester kentinde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili taziye mesajı yayımlandı. Dışişleri Bakanlığı'ndan yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi ; "Birleşik Krallığın Manchester kentinde dün gece meydana gelen ve çok sayıda ölü ve yaralının olduğu terör saldırısını kuvvetle kınıyoruz. İnsanlıktan çıkmış varlıkların ve odakların düzenlediği bu tür kalleşçe saldırıların vahşeti ile acısını maalesef çok iyi bilip hisseden ülkemiz ve halkımız adına Birleşik Krallık ile halkına en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Terör belasına karşı bu belayı üreten her türlü çevrenin kökünü her yerden kazımak için yakın dostumuz ve müttefikimiz Birleşik Krallık'la birlikte yürütegeldiğimiz kararlı ve etkin mücadeleyi omuz omuza sürdürmeye devam edeceğiz. Manchester'daki kalleş saldırıya vereceğimiz en iyi ortak cevap bu olacaktır."

OLAY

İngiltere Manchester Arena'da bombalı bir saldırganın düzenlediği terörist saldırısında infilak eden bomba 22 kişinin ölümü, 59 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Saldırıdan sonra çocuklarından haber alamayan aileler ve arkadaşlarını bulamayanlar, sosyal medyayı kullanarak sevdiklerine ulaşmaya çalıştı. Patlamadan hemen sonra çekilen görüntüler dehşeti yansıtıyor.  

Saldırıdan sonra kalacak yer arayanlara evlerinin kapısını açan Manchesterlılar, sabahın erken saatlerinde halen sosyal medyada zor durumda olanlara yardıma çalışıyor , ingiliz polisi, Manchester aranedaki saldırıyı tek bir kişinin gerçekleştiğini ve yanında bir düzeneke taşıdığını açıkladı. Saldırganın patlama sonucu öldüğü bildirildi. Terör saldırısında gece saatlerinde ölü sayısı açıklanmazken, az önce gelen bilgilendirmede can kaybının 22 olduğu , yaralıların 59 olduğu bildirildi. Yaşamını yitirenlerin arasında çocuklar yoğunlukta...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 May 2017 - 10:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler