Dışişleri Bakanı'ndan 'Referandum Anketi' Açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Nisan'da gerçekleşecek Anayasa Değişikliği Referandumu Anketlerini açıkladı. Çavuşoğlu, elindeki son anketlerdeki evet , hayır oranlarının ...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Anayasa Referandumuna dair elindeki son anketi açıkladı. Dışişleri Bakanı, anket sonuçlarına göre 'evet' oranının yüzde 60'a yükseldiğini söyledi.  Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde STK temsilcileriyle ve muhtarlarla biraraya gelen Mevlüt Çavuşoğlu, halk oylamasına dair yaptığı değerlendirmede : "İnşallah 16 Nisan'da herkes demokratik haklarını kullanır. Şu anda da anketlerde yüzde 60'a doğru gidiyoruz. Millet gerçeği gördü." dedi.

AB ülkelerinden gelen referandum açıklamalarına da değinen Dışişleri Bakanı : "Bir Atatürkçü geçinenler var bir de Atatürk'ten geçinenler var. Şimdi Bild (Almanya'da bir gazete) dahil Avrupa'dakiler de Atatürk'ten geçinmeye başladı. Ne karışıyorsun Türkiye'deki seçime. Almanya'da o kadar vatandaşımız olmasına rağmen biz 'Merkel'e oy verin, şuna verin, buna vermeyin diyor muyuz?' Hayır. Hollanda'da bu kadar çirkinlik yapmalarına rağmen böyle bir şey demedik." şeklinde konuştu.

16 Nisan Referandumunda siz ne diyeceksiniz? Sizce evet mi, hayır mı?

Yanıtlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Mar 2017 - 17:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler