DİB 6000 Personel Daha Alacak-İşte Kadro Dağılımı

Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru süreci geçtiğimiz hafta sona erdi. Başvuru sürecinin sona ermesinin ardından Ali Erbaş'tan yeni bir açıklama daha geldi ve 6 bin personel alımı daha yapılacağı açıklandı.

Önceki gün TVNet canlı yayınına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yaptığı açıklamada 6 bin personel alımı daha yapılacağını söyledi.

Geçtiğimiz gün yapılan alımda Diyanete 9 bin 500 sözleşmeli personel alımı yapılmıştı. Yapılan alımda sözleşmeli Kur'an Kursu Öğreticisi, Sözleşmeli İmam-Hatip ve Sözleşmeli Müezzin-Kayyım alımı yapılmıştı. Bu alımlar için başvuru süreci geçtiğimiz hafta dolmuştu. Sürecin sona ermesinin ardından yeni alım açıklaması da geldi. Ancak yeni alımının ne zaman yapılacağı ve kadro dağılımı açıklanmadı.

Diyanet İşleri başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"6 bin imam kadrosu için 18 bin kişiyi sınava çağıracağız. İŞKUR üzerinden görevlendirilen kardeşlerimiz buraya müracaat etmişlerdir inşallah. Eğer müracaat etmişlerse, kazanırlarsa onlar sözleşmeli imam olarak göreve başlayacaklar. Bu geçici değil, sözleşmeli diyoruz ama daimi sözleşmeli. Dolayısıyla böyle bir imkanı devletimiz bize sağladı. Ben buradan şükranlarımı arz ediyorum. Hatta şunu da söyleyeyim, 2018 yılının sonuna doğru 6 bin kişi daha inşallah alacağız. Eksiğimiz kalmayacak, kadrolarımızı dolduracağız"

Kadro Dağılımı

Diyanet personel alımı kadro dağılımı açıklanmadı. Ancak kadro dağılımının geçtiğimzi gün yapılan 9 bin 500 personel alımındaki gibi olması bekleniyor.

Memur alımı haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Oca 2018 - 11:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

bahri - Ben ilahiyat önlisans artı hafızim ama İHL şartı olduğu için müracaat edemiyorum Diyanet buna bir çare bulursa sevinirim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 11:16
01

Yasemin Canbolat - DIB keşke diğer Egitim mezunlarından da kendi bünyesinde eleman alsa...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 11:16


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler