Demir Raflar İşçilerin Üzerine Devrildi! Ölü ve Yaralılar Var

İşçilerin üzerine devrilen demir raflar, tüm işçilere korku dolu anlar yaşatır iken, bir işçinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Ayrıntılar ve kazanın meydana geldiği bölge haberimizin içeriğinde...

Üzerlerine Devrilen Demir Raflar İşçilerin Hayatını Kararttı! Ölü ve Yaralılar Var

Kütahya Tavşanlı'da mantar üretim tesislerinde işçilerin üzerine demir raflar devrildi. İşçilerin bir kısmı yara alırken, biri ise hayatını kaybetti.

Çardaklı Mahallesi'ndeki mantar kompost üretim tesislerinde yaşanan kaza işçilere zor anlar yaşattı. 20 kiloluk çuvalların içinde bulunduğu demir raflar işçilerin üzerine çöktü. İki işçi bu demir rafların ve çuvalların altında kalarak korku dolu anlar yaşadı. Olayın üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polisler yaralı işçileri kurtardı. Çuvalların altından çıkartılan  62 yaşındaki Sultan Kahraman olay yerinden hastaneye götürülürken hayatını kaybetti. Polisin olay hakkındaki araştırmaları ve soruşturmaları devam ediyor.

Gelişmeler ve gündem haberleri için takipte takılınız.  Grubumuza katılmak için --->tıklayınız 

ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Şub 2017 - 21:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler