Davutoğlu'ndan İptal Kararı Sonrası Flaş Açıklama: "Kimse .."

Ahmet Davutoğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Davutoğlu açıklamasında, Marmara Üniversitesinde düzenlenmesi planlanan, ancak flaş bir kararla iptaline karar verilen konferansa değindi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün Marmara Üniversitesinde düzenleyeceği konferans iptal edilmişti. İptal şokunun ardından Davutoğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi.

Şehir Üniversitesi'nde geçtiğimiz yıl, 90 yaşındayken hayata gözlerini yuman ünlü akademisyen Şerif Mardin'in anısına düzenlenen sempozyuma katılan Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, sempozyum çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

27 Kasım'da Marmara Üniversitesi'nde düzenlenmesi planlanan konferansının iptali yönünde basın mensuplarının sorusuna Davutoğlu, "Her şeyden önce bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Meslektaşlarım olarak bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bugün burada benim de hocam olan rahmetli Şerif Mardin üzerine biraz önce bir konuşma yaptım. Öğretmenler Günü'nde Şerif Mardin hocamızı da rahmetle anıyorum. Beni tanıyanlar bilir, doğal yaklaşım içinde her zaman vurguladığım bir husustur. Benimle öğrenciler ve gençler arasına kimse giremez, kimse bariyer koyamaz. Çünkü hoca-talebe ilişkisi ve hoca-gençlik ilişkisi, bu anlamda öğretmenlerle gençler arasındaki ilişki, bir makam ilişkisi bir unvan ilişkisi, bir statü ilişkisi değil bir yürek ve ruh ilişkisidir. Ne olursa olsun kimse bizimle gençler arasına giremez" cevabını verdi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Kas 2017 - 13:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler