Cumhuriyet Gazetesi Yayın Yönetmeni Gazeteci Oğuz Güven Tutuklandı!

Cumhuriyet Gazetesi İnternet sitesinin genel Yayın Yönetmeni olan Gazeteci Oğuz Güven tutuklandı. İşte gazetecinin tutuklanma nedeni ve olaya ilişkin ayrıntılar...

Cumhuriyet Gazetesi Yayın Yönetmeni Gazeteci Oğuz Güven Tutuklandı! 

Gazeteci Oğuz Güven, geçtiğimiz günlerde 12 Mayıs 2017 tarihinde gözaltına alınmıştı. "Terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gazetecinin tutuklanmasına karar verildi.

Gazeteci Güven'e destek olmak için çok sayıda gazeteci arkadaşı ve bürokrat adliyeye geldi. Karar ardından tutuklanan Cumhuriyet gazetesi internet sitesinin genel yayın yönetmeni Oğuz Güven'in tutuklanma sebebi "Terör örgütü propagandası yapmak" olarak açıklandı.

Online Erişim gubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

15 May 2017 - 19:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler