Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Kritik AKPM Kararını Kınadı! Siyasilerden Karara Tepki Sürüyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın AKPM kararı hakkında kritik bir açıklamada bulundu. AKPM kararını kınayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklaması ve olayın ayrıntıları haberimizde...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Kritik AKPM Kararını Kınadı! 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın AKPM tarafından verilen siyasi denetim kararına tepkisini resmi twitter sayfasından gösterdi. Daha önce de çok sayıda siyasi konu hakkında açıklamada bulunmuş, karara büyük tepki göstermişti.

AKPM tarafından verilen siyasi denetim kararına çok sayıda siyasi tepki göstermişti. İbrahim Kalın ise twitter hesabından; "AKPM kararı, Türkiye düşmanı çevrelerin siyasi operasyonudur. Hakikatle ve hakkaniyetle ilgisi olmayan bu maksatlı kararı kınıyoruz." açıklamasında bulundu.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik'ten AKPM Kararı hakkında yapılan açıklama için lütfen TIKLAYINIZ.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un AKPM kararına tepkisi için lütfen TIKLAYINIZ.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin AKPM kararı hakkında yaptığı açıklamayı görmek için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Gündem haberlerini ve gelişmeleri kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Nis 2017 - 18:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler