Cumhurbaşkanlığı Açıkladı! Sınai Mülkiyet Kanunu Onaylandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sınai Mülkiyet Kanunu'nu onayladı. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklama ile kanunun onaylandığı kamuoyuna duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sınai Mülkiyet Kanunu'nu onayladığı Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı'nın yaptığı açıklama kapsamında Sınai Mülkiyet Kanunu kabul edildi.

9 Ocak 2017 geç saatlerde Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen açıklama kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sınai Mülkiyet Kanunu'nu onayladı.

Açıklama kapsamında "6769 sayılı 'Sınai Mülkiyet Kanunu' Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Anayasa'nın 89'uncu maddesinin birinci fıkrası ile 104 üncü maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi uyarınca yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderilmiştir' ifadelerine yer verildi.

Sınai Mülkiyet Kanun Tasarısının tam metnini incelemek isterseniz lütfen TIKLAYINIZ.

En önemli haberlerden anında haberdar olmak isterseniz, android ile ios uygulamalarımızı cep telefonunuza ücretsiz ve saniyeler içinde yükleyiniz. MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Memur adayı grubumuza üye olarak aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulabilir, diğer memur adayları ile olayları değerlendirebilirsiniz. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLARAK FİKİR ALIŞVERİŞLERİNDE BULUNMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Oca 2017 - 00:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler