Cumhurbaşkanı'ndan Referandum Açıklaması ''Hep birlikte Türkiye olacağız''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan referandum hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Erdoğan'ın referandum hakkındaki ilk tepkisi ve halka seslenişi haberimizde...

Cumhurbaşkanı'ndan Referandum Açıklaması ''Hep birlikte Türkiye olacağız''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, avşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan referandum hakkında kritik açıklamalar ile halka seslendi. Milletimiz kararını referandumda belli edecek ifadelerini kullandı.

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın o açıklamaları;
"Ne yaptınız ki diyenlere dün akşam parlamento güzel bir cevap verdi. Ama gerçek cevabı inşallah beşer planında egemenlik milletindir. Şimdi milletim inşallah gerçek, nihai kararı verecek. Bu karar ile birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz ülkemiz için hayırlı olsun el ele vereceğiz. Hep birlikte Türkiye olacağız"

MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYELİK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Oca 2017 - 15:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler