Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Acı Günü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sabah vakitlerinde aldığı bir haber ile yıkıldı! Erdoğan'ın halasının oğlu Mehmet Aydoğan, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Acı Günü! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halasının oğlu Mehmet Aydoğan, yaklaşık 2 ay önce böbrek nakil ameliyatı olmuştu. Aydoğan nakil olduğu hastanede rahatsızlanması üzerine tedavi görmekteydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni Aydoğan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde nakil olmuş, ardından taburcu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yüksek ateş şikayeti ile hastaneye giden Aydoğan yoğun bakıma alındı ve orada hayata gözlerini yumdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kuzeninin böbrek yetmezliği ile hayatını kaybettiğini sabah saatlerinde öğrendi. Ölüm 9.30 sularında gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halasının oğlu'nu nakil işleminden sonra ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ bu açıklamada bulundu;

"Sağlık durumu gayet iyiydi bana Cumhurbaşkanımızla yaşadığı çocukluk anılarını, Kasımpaşa günlerini anlattı. Birkaç gün önce yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldığını öğrendim. Bu sabah yoğun bakımda hayatını kaybetmiş. Cenaze, İstanbul'a gönderildi"

Gündem gelişmelerinden ve sıcak haberlerden haberdar olmak adına grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Mar 2017 - 20:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler