Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'GEREKİRSE BİR DAHA REFERANDUMA GİDERİZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da gündem değerlendirmelerinde bulundu. Gündem hakkında kritik açıklamalar yapan Erdoğan, 'GEREKİRSE, BİR DAHA REFERANDUMA GİDERİZ' açıklamasında bulundu. İşte o önemli konu hakkında yapılan açıklama...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'GEREKİRSE BİR DAHA REFERANDUMA GİDERİZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da gündem hakkında açıklamalar yaptı.

Terör örgütleri, Fırat Kalkanı, idam, referandum, 15 Temmuz darbe girişimi gibi çok sayıda gündem maddesinden bahseden Erdoğan'ın en dikkat çeken açıklaması 'GEREKİRSE BİR DAHA REFERANDUMA GİDERİZ' ifadeleri oldu.

Cumhurbaşkanı'nın referandum açıklamaları ardından idam sloganları atan halka şu şekilde cevap verildi; "16 Nisan bu işin karar günü. 16 Nisan inşallah 'Evet' ile sandıklar patladığı takdirde hemen parlamentoya idamla ilgili karar taslağı inşallah gelecek. Sayın Bahçeli 'Evet' diyor, Sayın Yıldırım da aynı. Kılıçdaroğlu da geçenlerde eğer yanlış duymadıysam 'Meclise gelirse desteklerim' dedi değil mi? Herhalde destekler. Desteklemezse ne olur? Bir referandum da onun için yaparız. Demokraside bu işin sahibi kim? Millet millet. Onun için millete gideriz. Burada kimin evladı şehit oldu. Bunları bizim affetme yetkimiz var mı, yok. Öyleyse parlamento kararını verecek, ondan sonra da idam çıkacak. Efendim 'AB ne der, Hans, Helga ne der' önemli değil. Benim için Ahmet, Mehmet'i, Ayşe Hatice'nin ne dediği önemli. Cumhurbaşkanı olarak bu karar benim önüme geldiğinde de ben bunu onaylarım."

Daha önce de idam hakkında benzer açıklamalarda bulunan Erdoğan, gerekirse bir referandum daha yapılacağını, kararın halka ait olacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanının Şanlıurfa'daki diğer açıklamaları için lütfen TIKLAYINIZ.

Gündem gelişmeleri ve detayları için KPSS CAFE.. Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

11 Nis 2017 - 18:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler