Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'daki EİT zirvesine katılan liderlerle görüşmeyi sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir araya geldiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İran Cumhurbaşkanı ile Görüştü 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EİT Ziresine katılan liderler onuruna düzenlenen yemeğe katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EİT Zirvesine katılan liderler için Pakistan Başbakanı Şerif tarafından verilen öğle yemeğinde İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir araya geldi.

13'üncü ekonik İşbirliği Teşkilatı liderler zirvesine katılmak üzere beraberindeki heyetle birlikte Pakistan'ın başkenti İslamabad'a hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada çeşitli temaslarda bulunuyor. PAkistan Başbakanı Navaz Şerif tarafından Başbakanlık sarayında verilen yemeğin ardından, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov be İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü. Görüşmeler EİT zirvesinin gerçekleştirildiği Serena Otel'de yapıldı.

Türkiye ve İran arasında son zamanlarda Suriye ve Irak meselelerinden dolayı zaman zaman gerilim yükseliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin görüşmesi, iki ülke arasındaki buzların erimesi açısından büyük bir adım olabilir.

Kamudan son dakika haberleri, gündemden haberler, ekonomi haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek ve kpss haberlerinden herkesten önce haberdar olmak için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

01 Mar 2017 - 17:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler