Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Raconu Bizzat Kendim Keserim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin genişletilmiş il meclisi toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Raconu Bizzat Kendim Keserim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin genişletilmiş il meclisi toplantısında konuştu. Burada AK Parrti için İstanbul'un büyük öneme sahip olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Tüm arkadaşlarımızın çalışmalarını işte bu bilinçle yürüttüklerine inanıyorum. Kardeşlerim İstanbul'un büyüklüğünü anlamayan hiç kimse İstanbul'a ve AK Parti'ye hizmet edemez. Nisan ayında Yenikapı'da yaptığımız mitingimizde İstanbul'u şairlerin diliyle anlatmaya çalışmış ve şöyle demiştim, sade bir semtini sevmenin bile ömre değdiği İstanbul." dedi. Sosyal medyada parti içi bazı meselelerle ilgili yapılan paylaşımlara da değinen Cumhurbaşkanı, "Kardeşlerim, zaman zaman kamuoyunda, medyada parti içinde asla tasvip etmediğim tartışmaların yaşandığına şahit oluyoruz.

Genellikle sosyal medya hesapları ve bazı yazarların zaman zaman adeta şahsımın adına racon kestiği görülüyor. Benim partimle, milletimle paylaşacağım bir düşüncem varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu da bizzat kendim keserim.Şahsımın ve sözcülerimin dışında yapılan hiçbir açıklamanın benimle, partimle ilgisi yoktur. Efendim şu köşe yazarı şöyle yazmış. Şu köşe yazarının cumhurbaşkanı ile şöyle dostluğu var. Hiç biri beni bağlamaz. Hiç birine gerek yok. Ben derdimi anlatmaktan aciz de değilim. Hele hele başkalarının adına açılmış sosyal medya hesaplarını ve köşe yazarlarını aracı kılma alışkanlığım da bulunmuyor. Kimsenin yüzüne karşı söylemediğim bir sözü arkasından ifade etmeyeceğimi şahsımı az çok tanıyan herkes bilir." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Ağu 2017 - 16:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler