Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Naim Süleymanoğlu'na Taziye Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun vefatı üzerine bir mesaj yayımladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve diğer siyasi isimlerin Süleymanoğlu mesajı.

Naim Süleymanoğlu'nun vefatı üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun vefatı dolayısıyla yayımladığı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Genç yaşlardan itibaren elde ettiği başarılarıyla spor tarihine adını yazdıran, halter alanında ülkemize gurur dolu şampiyonluklar armağan eden Naim Süleymanoğlu, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Merhum Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve spor dünyamıza başsağlığı diliyorum."
Öte yandan Süleymanoğlu'nun vefatının ardından siyasilerden de çok sayıda taziye mesajı geldi.

Bekir Bozdağ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, yayımladığı mesajında: "Vefat eden dünya ve olimpiyat şampiyonumuz Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter hesabından, Süleymanoğlu'nun vefatına ilişkin  "Ülkemize yaşattığın gururlar için sana minnet borçluyuz. Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'na rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum." değerlendirmesini yaptı.

Abdulhamir Gül

Adalet Bakan Abdulhamit Gül de "Dünya ve olimpiyat şampiyonu efsane haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nu kaybettik. Türk sporunda müstesna bir yeri vardı. Milletimizin başı sağolsun." paylaşımında bulundu.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

18 Kas 2017 - 17:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler