Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Resepsiyonunda Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 30 Ağustos resepsiyonunda flaş açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklaması.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başlıkları:

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Milletin evine hoşgeldiniz. Resepsiyonumuza teşrifleriniz için teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bizlere bu toprakları vatan yapmak için can veren tüm şehitlerimizi rahmetle, yad ediyorum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Gazilerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum.

En son 15 Temmuz'da sokaklara dökülen kardeşlerimizle bu hakikati görme şansı bulduk. Terör örgütleri hain emellerine ulaşamayacak. Bağımsızlık bizim milletimizin karakteridir. Ya istiklal ya ölüm özgürce yaşama irademizin beyanıdır. Bugün yoğun bir mücadele veriyoruz. Arakan'da zulüm gören mazlumları yalnız bırakamayız. Çünkü biz dünyada gördüğümüz kötülükleri düzeltmekle mükellefiz.

Bugün eğer dünyanın neresine gidersek gidelim Rabbim bizleri başımızı öne eğdirecek hatalardan muhafaza etsin. Bizleri Malazgirt Zaferi gibi 564. yıldönümüne ulaştığımız İstanbul'un fethi gibi ve işte bugün Dumlupınar Zaferi gibi başarılarla yükseltsin.

Gerektiğinde gönlümüzle ve sözümüzle mücadele etmesini biliriz. Değerli misafirler günümüz dünyasında mücadeleler iç içe yürümektedir. Biz 15 yıldır ülkemizin gücünü artırma çabası içinde olduk.

Maruz kaldığımız örtülü ambargolara müttefiklerimizle yaşadığımız sorunlara rağmen projelerimizde herhangi bir gerileme yoktur. Bölgedeki tüm seçenekler önümüzdedir.

Bumerang gibi bunlar dönüp zamanı gelip onları vuracak. Teknolojinin küreselleştiği bu dünyada terörü Ortadoğu'ya hapsedeceğini sananlar yanılıyor. 911 kilometre Suriye sınırında biz yaşıyoruz onlar değil. Her türlü tedbirimizi aldık. Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak aynı şekilde bu görevi ifa etmenin hazırlığı içindeyiz.

Son dört yıldır ardı arkası kesilmeden yapılan saldırılara rağmen mücadelemiz devam ediyor. Yılın ikinci çeyreği için yüzde 7'lik bir büyüme bekliyoruz. Uluslararası yatırımlar sürüyor. Artık Türkiye güvenli bir limandır. Türkiye dostlarına sadece faydası dokunmuş kendisine husumet besleyen ülkelere hayal kırıklığı yaşatmış bir ülkedir.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı tebrik ediyorum. Görev yapmakta olan tüm askerlerimize selamlarımı gönderiyorum. Tüm şehitlerimizin ailesine şahsım ve milletim adına şükranlarını sunuyorum. Kalın sağlıcakla.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

30 Ağu 2017 - 20:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler