Cumhurbaşkanı Erdoğan:" Bunlara 5 Koyun ver Kaybederler"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'daki toplu açılış töreninde konuştu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum süreciyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:" Bunlara 5 Koyun ver Kaybederler"
Video için play'e tıklayın

Recep Tayyip Erdoğan :"Manisa, biz bugüne kadar beşer planında hiç bir gücün önünde eğilmedik. Sadece ALLAH(C.C) 'ın huzurunda eğiliriz, başka bir yerde asla. Ve bundan sonraki süreçte de sizlerle beraber el ele, dimdik bu yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Geçtiğimiz 14 yılda Manisa, 18 Milyar TL'lik yatırımla yep yeni bir çehreye kavuştu. Şimdi yeni yaıtrımlarla Manisa daha büyük hedeflere ilerliyor. Bunlar hepsi 16 Nisan'ın öncü haberleridir. Ve düşünebiliyor musunuz? İstanbul- İzmir 3 Saat olacak. 3 Saatte İstanbul'dan İzmir'e Manisadan geçip 3 saatte varacaksınız.

Bir başka projemiz Hızlı tren. Bu hat devreye girdiğinde Ankara Manisa arası 3 saatin altına düşüyor. Söz konusu hizmet olduğunda durmak yok yola devam. 16 Nisan'a hazır mıyız? maşallah. Kardeşlerim Rabbim bu ülke için taş üstüne taş koyan herkesten razı olsun. Efeler, yörükler, kardeşlerim, Manisa her dönemde bu coğrafyanın üreten eli, düşünen beyni, savaşan kolu, yürüyen bacağı olmuştur. Şehrimizin 2015 yılından bu yana terörle mücadelede asker ve polis olarak 21 şehidi var. Son El Bab operasyonunda da Manisa'nın 3 gazisi bulunuyor. Bu vesileyle tüm şehitlerimize ALLAH(C.C) 'dan rahmet , yakınlarına baş sağlığı diliyoruz." dedi.

Referandumla ilgili :" Bakın Türkiye'nin bir rejim değişikliğine gittiği yok, malum muhalefet partisi bunu iddia ediyor. Rejim tartışması 1923 yılında bitmiştir. Bunlara 5 tane koyun ver onu kaybederler.14 yılda Türkiye nereden nereye geldi. " 

DETAYLAR GELİYOR

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Şub 2017 - 15:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler