Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aptallar Değil, Alçaklar Yapar"

Rize'de partisinin 6. Olağan İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken NATO'nun skandalına da sert tepki gösterdi.

AK Parti Rize 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmede bulundu.

Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verildi:

"İl Kongremizin partimize demokratik yaşantımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Rize'nin her meselesini bizzat takip ediyorum. 15 yıldır Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak ülkemizin tamamına hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Biz ata topraklarımız Rize'den başlayarak dalga dalga Türkiye'nin tamamını zihnimize işledik.

Rize'yi bir başka İstanbul'u bir başka Kars'ından Edirne'sine Mardin'ine kadar her bir şehrimizi ayrı ayrı severiz. Bunun için tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet diyoruz. Ama birileri bunu anlamıyor. Allah'ın izniyle bizler de sizleri dünyanın ilk 10 sırasına sokacağız bunun başka yolu yok. Geldiğimizde 26. Sıradaydık ve G-20'ye girdik. Bu bir azmin, inanmışlığın neticesidir. Bunu birlikte yaptık, siz bize biz size inandık. Şimdi hedef, Allah'ın izniyle ilk 10'un içerisine girmek. Yapar mıyız? Eyvallah. Bu ülkeyi bizim başımıza yıkmak için ellerini ovuşturan o kadar büyük bir çevre var ki

Dört Bir Elle Sarılacağız

Çevremizde yaşananları görüyorsunuz. Ülkemize dört elle sarılacağız. Bu ülkeyi bizim yapan değerlerimize sıkı sıkı sahip çıkacağız ki ayakta kalalım. Milletten ayrılamayız. Öyle bir şey olursa halimiz sadece yaman olmaz, hepten duman olur.

Ordumuzu en güçlü ordu, polisimizi en güçlü poli haline getireceğiz ki saldırıları bertaraf edelim. ekonomimizi güçlü olacak ki önümüzü görebilelim. 2002 Kasım'da göreve geldiğimizde 23,5 milyar dolar IMF'ye borcumuz vardı. 2013'de bitirdik ve IMF bizden borç istedi. Arkadaşlara dedim ki verin. Baktılar ki Türkiye veriyor, vazgeçtiler.

Son günlerdeki değişim söylemimizin bazıları tarafından sanki ilk defa olan bir şeymiş gibi algılandığını görüyorum. Halbuki biz, kendimizi sineye çekme, sorgulama işine yeni başlamadık. En başından beri bu anlayışla hareket ediyoruz. Çünkü bizim inancımıza göre Allah'tan başka hiçbir varlık layüsel değildir, sorgulanamaz değildir.

Aptallar Değil Alçaklar Yapar

Hem içerden hem dışarıdan saldırılara uğruyoruz. Türkiye güçlendikçe ülkemize bize olan saldırı güçlenecektir. Daha dün Norveç'teki NATO tatbikatında sergilenen terbiyesizliği takip ettiniz. Şahsımı ve Gazi Mustafa Kemal'i hedef alan çarpık bir bakış bu Bazı yanlışları sadece aptallar değil, alçaklar yapar.Bu da öyle bir hadisedir. Bu terbiyesizliği NATO içinde varlığını bir süredir takip ettiğimiz çarpık bir bakışın dışavurumu olarak anlıyoruz.

NATO'nun güvenilirliği sorgulanır hale gelmiştir. Biz kendimizi savunmak için s400 almaya kalktığımızda kimileri tarafından ortaya konulan tepki de bu çarpıklıktandır . Başkalarına ses çıkarmayanlar nasıl oluyor da Türkiye'ye ses çıkarıyorlar. İş Türkiye'ye gelince farklı tavır sergiliyor. Kusura bakmasınlar Türkiye birilerine sorarak karar vermeyecek, milleti ile konuşarak karar verecektir. Kusura bakmasınlar Türkiye birilerine sorarak karar vermeyecek, milleti ile konuşarak karar verecektir. Bunlar Kıbrıs Barış Harekatında ve terörle mücadele döneminde kime ne kadar güvenenebileceğimizi gördük. Bu kuru bir özürle üzeri örtülebilecek bir şey değildir. Biz S400'leri zaten aldık, iş bitti.

Türkiye yakında kendi hava savunma sistemlerini kuracak, bunları da dostlarıyla paylaşacak."

Kpsscafe.com.tr | Ankara

18 Kas 2017 - 15:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ghn - recep bey kadro ne oldu kadroo adamlarin yuzu eskidi hurda eskimesi oldu taktik guzel kadro cikmayinca onlari halk adam yerine koymayacak sen kral

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 15:21


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler