Cumhurbaşkanı Çorum'da Gündemi Değerlendirdi! ''Freni patlamış kamyon gibi''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da bir toplu açılış törenine katıldı ve gündemi değerlendirdi. İşte açıklamalardan önemli noktalar...

Cumhurbaşkanı Çorum'da Gündemi Değerlendirdi! ''Freni patlamış kamyon gibi''

Cumhurbaşkanının gündeminde, muhalefet partisinin iddiaları ve konuşmaları, 15 Temmuz darbe girişimi, referandum, terör örgütleri, imamhatip okulları gibi çok sayıda madde vardı. İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından dikkat çeken başlıklar...

Recep Tayyip Erdoğan, Abide Kavşağı’nda düzenlenen açılış töreninde idi. Referandum hakkında evet oylarının rekor kıracağını ifade eden Cumhurbaşkanı, Kılıçdaroğlu ve partisi için freni patlamış kamyon gibiler ifadesini kullandı.

MİLLETİN GÖNLÜNE GİRMEDEN İKTİDAR OLAMAZSIN!

Cumhurbaşkanının İktidarlık hakkında, milletin gönlüne girilmeden asla başarılmayacağını ifade etti. Ana muhalefet partinin fetö ve terör örgütleri ile bağ kurduğunu söyleyen Erdoğan, bu açıklamada bulundu; “Kardeşlerim bunun bu yaptığı ilk değil. Çıkıp 80 milyondan özür dilemek yerine suç bastırmaya çalışıyor. Delikanlıca hatasını kabullenmek varken yeni hezeyanlara giriyor. Sen nasıl bir adamsın? İnsanda biraz yüz olur. İnsanda 249 şehide karşı saygı olur. İnsanın gece boyu sokaklarda tanklara göğsünü siper edenlere karşı saygı olur. Bak Tayyip Erdoğan vatandaşlarıyla birlikte F16'lar üzerimizden geçerken biz Yeşilköy'de oturduk operasyonu yönettik. Ertesi gün öğlene doğru bu iş bitirildi. 29 gün sabahlara kadar benim milletim meydanlardan kopmadı. Ana muhalefet partisinin görevi FETO'nun safsatalarına borozanlık yapmak mıdır? FETO'nun katillerini aklamak mıdır? Dürüst ol! ‘Cumhurbaşkanı Başbakan darbe operasyonunu örtmeye çalışıyor’ diyor. Şu anda tüm FETÖ'cüleri cezaevine atan kim? Bir hukuk süreci işliyor. Bundan sonrası yargıya ait. Sen bunları görmüyor musun? Biz karakterli insanlarız. Biz bu milletin faydası neyse onun için çalışacağız. Freni patlamış kamyon gibiler. Bir gün FETÖ'cü diğer gün bölücü örgütle arkadaşlık yapıyorlar.”

GENÇLERE SEÇİLME HAKKI...

Referandum ardından 18 yaşındaki gençlere seçilme hakkının verilmesi konusunda yorumlar yapan Kılıçdaroğlu'na ise Erdoğan,  “Benim gençlerime parlamentonun kapısını kapatmak istiyorlar. Niye rahatsız oluyorsun Kılıçdaroğlu? Yok efendim bir dönem milletvekili olacak sonra emekli maaşı alacak. Yok öyle bir şey yalan söyleme? Doğru ol, dürüst ol. Aynı zamanda efendim askerlik yapmayacaklar. Biraz daha ileri gitse diyecek ki kızlarımızı da askere alsınlar. Kardeşlerim bugün bedelli askerlik var mı? Bakın biz polislere askerliği kaldırdık. Polislikte milletvekilliği de kutsal görevler. Genç, dinamik bir parlamento ile Allah'ın izniyle dünya ile yarışa gireceğiz. Kardeşlerim 80 milyon Türkiye olarak haykıracağız. Ülkemizi bölmek isteyenlerin hevesini bir kez daha kursaklarına tıkayacağız. Bize parmak sallayanlara okkalı bir ders vereceğiz” açıklamasında bulundu.

Açılış töreninde gündem değerlendiren Recep Tayyip Erdoğan, konuşmalarını tamamlayarak milleti selamladıktan sonra bölgeden ayrıldı.

Gündem haberleri, sıcak gelişmeler, personel, işçi, memur alımı haberleri için takipte kalınız. Facebook Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız için ----> tıklayınız  android uygulamamız için lütfen buraya ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Nis 2017 - 19:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler