Cumhurbaşkanı Adayı İnce'nin Annesi 'Bundan Sonra Tüm Türkiye'nin Oğludur'

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharerem İnce'nin annesi Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili ilk duygularını paylaştı. 'Artık herkesin oğlu.'

CHP'li İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı memleketi Yalova'ya bağlı Elmalık köyünde, büyük sevinçle karşılandı. Köyünde iki katlı bahçeli bir evde yaşayan Muharrem İnce'nin annesi ve teyzesi de gururu bir arada yaşadı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin annesi Zekiye İnce'ye Yalova'da ulaşan basın mensupları, İnce'nin duygu ve düşüncelerini sordu. Oğlu için dua ettiğini söyleyen Zekiye İnce, 'Allah oğlumu kötü insanlardan korusun. Muharrem şimdiye kadar benim evladımdı, oğlumdu, bundan sonra tüm Türkiye'nin oğludur' ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'nin teyzesi Nezaket Nazire Düzyürek ise, "Muharrem ile gurur duyuyorum, bu işi başaracağına gönülden inanıyorum" dedi.

Muharrem İnce , bugün Hacı Bayram camisindeki Cuma Namazının ardından eski meclis binasına yürüyerek gidecek ve burada bir konuşma yapacak.

KPSSCAFE - ANKARA

04 May 2018 - 13:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler