Çiftlikte İğrenç Olay! 26 Yaşındaki Erkeğe Tecavüz Edip , Şantaj Yaptılar

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, 26 yaşındaki T.A. isimli erkeğe sarhoşken tecavüz edip, kaydettikleri görüntüyle şantaj yaparak bir hafta boyunca tecavüzü sürdürmekle suçlanan 42 yaşındaki M.T. ile 34 yaşındaki M.A'ya verilen beraat kararı bozuldu.

Savcı, cinsel saldırı eylemlerinden dolayı 13 yıl ile 31,6 yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan 10,5 ile 36,5 yıla kadar, şantaj suçundan 1 yıldan 3 aya kadar hapis cezası talep ediyor.

İncirliova'nın Yazıdere mahallesinde yaşayan T.A, 2016 yılının Şubat ayında, arkadaşı M.A. ve M.T. ile bir çiftlik evine gitti. Burada arkadaşlarıyla geç saatlere kadar alkol alan 3 kişiden ev sahibi M.T. ve M.A. iddialara göre T.A. isimli gence tecavüz edip, bu anları cep telefonuyla görüntüledi. Daha sonraki günlerde görüntüyü şantaj olarak kullandığı iddia edilen M.A. ve M.T., T.A.'yı tehdit ederek sürekli tecavüz etmeye başladılar. T.A. jandarmaya başvurarak şikayetçi oldu. Gözaltına alınan savcılık ifadesinden sonra serbest bırakılan M.A. ve M.T. hakkında Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Fakat mahkeme heyeti duruşmada iki sanık hakkında şantaj görüntüleri ve tecavüz videolarının bulunmasına rağmen iki sanık hakkında beraat kararı verdi.

Karar T.A.'nın avukatının başvurusuyla istinaf mahkemesine taşındı ve burada kararın bozulmasına karar verildi. Aydın'da aynı mahkeme tarafından yapılan yeni duruşmada iki sanık tutuklandı. Mahkeme heyeti sanıkların savunmalarını yapmaları maksadıyla duruşmayı ileri tarihe ertelerken, sanıkların cinsel saldırı eylemlerinden dolayı 13 yıl ile 31,5 yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan 10,5 ile 36,5 yıla kadar, şantaj suçundan ise 1 yıl 3 aya kadar hapis cezası ile yargılanacağı öğrenildi.

KPSSCAFE - ANKARA

02 May 2018 - 14:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler