CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu " Aynısını Adil Öksüz'e de bekliyoruz"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında reina teröristi Abdulkadir Masharapov' un emniyet teşkilatı tarafından yakalanmasına yönelik düşüncelerini aktarırken, aynı operasyonun Adil Öksüz' e de uygulanmasını beklediğini ifade etti...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Gündeme dair açıklamaların yer aldığı toplantıda, Kemal Kılıçdaroğlu: " Reina saldırısını yapan katil yakalandı. İstanbul’daki polis arkadaşlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Polis arkadaşlarımızın zor şartlarda görev yaptıklarını biliyoruz. Günün 24 saati çalışıyorlar. Polise askere sıkılan her kurşun millete sıkılmış demektir. Terörü her yerde lanetledik, hep birlikte mücadele edeceğiz. Dik duruşumuzla mücadele edeceğiz. Terörle bizi yıldırmaya çalışacaklar, yılmayacağız. Türkiye’yi ve halkımızı sonuna kadar savunacağız. Nasıl polis arkadaşlarımız Reina katilini yakaladılarsa, aynısını Adil Öksüz için de bekliyoruz. İnşallah onu da yakalarlar. " ifadelerini kullandı.

Anayasa değişikliği teklifi

" Söz konusu vatansa gerisi teferruattır, bizim mücadelemiz budur. Bizim tarihe karşı sorumluluğumuz var, ülkemize karşı sorumluluğumuz var. Saray’da oda kapma muhalefeti değil, vatan millet bayrak mücadelesi yapıyoruz. Hırslarımızı tatmin etmek için siyasi bir mücadele yapmıyoruz. Ön yargılarımızla siyaset yapmıyoruz. Cumhuriyetten öç alma duygusuyla siyaset yapmıyoruz. " ifadelerini kullanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, terörle mücadele konusuna da değindi.

Terörle mücadele

Partisinin grup toplantısında terörle mücadele çalışmalarına da değinen ve Fırat Kalkanı Harekatından bahseden Kemal Kılıçdaroğlu, " Zenginin çocuğu askere gitmesin, fakirin çocuğu gitsin.” Siyaset terörle mücadeleyse hepimiz birlikte yapalım. Ankara’daki beylerin çocukları askere gitmeyecek, Fırat Kalkanına gitmeyecek, eksi 35 derecede terörle mücadele etmeyecek, faki fukaranın çocuğu gidecek. Ve buna da siyaset diyecekler. Böyle siyaset yere batsın diyoruz. " ifadelerini kullandı.

kpsscafe.com.tr | KONYA

17 Oca 2017 - 15:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler