CHP'li Atıcı 'Sağlık Bakanı Olacağım'

24 Haziran'daki Milletvekili seçimleri için adaylığını açıklamayan CHP'lilerden Aytuğ Atıcı, seçimlerden sonra Sağlık Bakanı olacağını iddia etti.

24 Haziran'daki Milletvekili seçimleri için adaylığını açıklamayan CHP'lilerden Aytuğ Atıcı, seçimlerden sonra Sağlık Bakanı olacağını iddia etti.

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için milletvekili adaylık başvurusunu gerçekleştirmeyen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, seçimlerden sonra CHP'nin iktidara geleceğini kendisinin de Sağlık Bakanı olacağını o yüzden aday olmadığını söyledi. Atıcı, "Ben seçimden sonraki CHP iktidarında Sağlık Bakanı olacağım. O yüzden vekillik başvurusunda bulunmadım. Bunu Genel Başkan’a da söyledim" ifadelerini kullandı.

24 Haziran 2018 tarihinden sonra uygulamaya geçecek yeni sistemde Cumhurbaşkanı, Kabinesini meclis dışından seçmek durumunda kalıyor. Yani milletvekili olanlar bakan olamıyor.

Bakan olmak için milletvekilliğinden istifa etmesi gerekiyor.

KPSSCAFE - ANKARA

15 May 2018 - 23:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler