CHP Genel Başkanı: Devlet Memuru Olduğunuzu Unutmayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu, Çankaya'daki Arjantin ilkokuluna giderek burada oyunu kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu, Çankaya'daki Arjantin ilkokuluna giderek burada oyunu kullandı.

CHP Liderine eşi ve oğlu eşlik ederken, oy işlemlerinden sonra gazetecilere açıklmalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Yorucu bir maratondan sonra sandığa gidiyoruz oylarımızı kullanıyoruz. Ankara’da eşim ve oğlum oylarımızı kullandık. Genel merkezde arkadaşlarım çalışıyorlar. Türkiye'nin değişik illerinde görevlendirdiğimiz milletvekili arkadaşlarım var. Türkiye'nin genelinde şu anda ciddi sorunla karşılaşmadık amaözllikle belli bölgelerden ciddi şikayetler geliyor. Milletvekili arkadaşlarımız sorunu çözmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Öğleden sonra Parti Sözcüsü daha ayrıntılı açıklama yapacak" ifadelerini kullandı.

Tüm kamu personeline çağrıda bulunduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Lütfen devlet memuru olduğunuzu unutmayınız. Bir siyasi partinin memuru değilsiniz, devletin memurusunız. Devletin geleceği bekası demokrasisi adaleti için çalışmak zorundasınız. Birilerinin baskısı altında kalmayınız. Bu konuda gelen şikayetler var özellikle Doğru Güneydoğudan gelen şikayetler var. Bu nedenle onlara devlet memuru olduklarını hatırlatmak benim görevidir. Türkiye'nin dünyada demokrasisi gelişmiş ülke olarak sesini duyurması için her şeyden önce seçimin üzerine gölge düşmemesi gerekir. Seçim üzerine düşecek her gölge demokrasimize indirilmiş bir darbedir. Bu bağlamda bütün kamu görevlilerine tekrar uyarıda bulunmak benim görevimdir. Herkes görevini yapsın. Sandıktaki arkadaşlarımız görevini yaptığı sürece demokrasi konusunda da bir kaygımız tasamız olmayacaktır. " Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını ise parti genel merkezinde takip edecek." dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

24 Haz 2018 - 13:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler