Çavuşoğlu KKTC Cumhubaşkanı ile Görüştü! ''İki şeytan arasında...''

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, görüşmeleri ardından ortak bir açıklama yaptı. Açıklamalar haberimizde...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Dışişleri Bakanı Mevlüd Çavuşoğlu, baş başa yaptıkları görüşmeleri akabinde ortak bir basın açıklamasında bulundu. Basın açıklamasında gündeme parmak basan Çavuşoğlu, önemli açıklamalar yaptı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Akıncı ile Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lefkoşa'da önemli bir toplantı yaptı. Ardından açıklama yapan Çavuşoğlu

İki Şeytan Arasında...
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşen Dışişleri Bakanı, El Bab'tan sonraki ve nihai hedefin Rakka olduğunu ifade ederek, "Doğru gruplarla, etnik temizlik yapacak kendi amacına ulaşmak isteyen gruplarla değil, doğru strateji ve doğru gruplarla Rakka konusunda adım atabiliriz. Yüzde 99 Sünni Arap olan bir şehre Şii milisleri sokmak çok tehlikelidir. O yüzden Haşdi Şabi, Musul'a bugüne kadar sokulmadı. PKK terör örgütünü YPG terör örgütünü sokmak da o kadar tehlikelidir. Bunun altını çiziyoruz. İki şeytan arasında oradaki insanları tercih yapmaya zorlamayın." açıklamasında bulundu.

Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşmelerini böyle özetledi;
"Geldiğimiz noktada maalesef Rum tarafının hiç yapıcı olmayan tavırlarını daha sık görmeye başladık. Cenevre'de Yunanistan’la beraber sergiledikleri tavır, esasen Yunanistan'ın ve Rum tarafının çözüme hazır olmadığını gösterdi. Oysa biz hem Türkiye olarak hem KKTC olarak kendisine güvenen iki devlet ve insanlar olarak ne istediğimizi ve ne istemediğimizi gayet olgun bir şekilde ortaya koyduk."

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 22:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler