Çarşı İzninden Dönen Askerlerimize Otobüs Dayağı!

İzmit şehrimizde gerçekleşen olayda çarşı izninden birliklerine dönmeye çalışan askerlerin bindiği otobüste kavga çıktı. Otobüs içinde çıkan büyük kavgada son durum haberimizde...

Çarşı İzninden Dönen Askerlerimize Otobüs Dayağı! 

İzmit ilimizin Kandıra ilçesinde gerçekleşen olayda, durakta bekleyen askerler ile tartışmaya başlayan bir genç, yakınlarını aradı ve dayak yediğini söyledi.

Bunun üzerine otobüse binen askerler ve tartışma içindeki genç, otobüsün içinde de tartışmaya devam etti. Son olarak otobüsün önünü kesen ve askerleri dövmeye başlayan tanıdıklar tüm feryatlara rağmen durmadı. Askerleri tekme tokat döven adamlar askerleri hastanelik etti. Askerlerimiz Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılır iken, kavga eden karşı taraf gözaltına alındı.

Bu olaylar içerisinde en çok dikkat çeken nokta ise, otobüsün içinde bir kadının askerin önüne kendini siper etmesi oldu. Ama vicdansızlar ne kadını ne askerleri dinlemeden askerlerimizi yaraladı.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

21 Tem 2017 - 16:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler