Çankırı'dan Kötü Haber! 30 Ev ve Ahır Kullanılamaz Halde

Çankırı'nın Yapraklı ilçesine bağlı  Müsellim köyü'nün mansurlu mahallesinde çıkan yangın 30dan fazla ev ile ahırın kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Çankırı'dan Kötü Haber! 30 Ev ve Ahır Kullanılamaz Halde

Çankırı'nın Yapraklı ilçesine bağlı  Müsellim köyü'nün mansurlu mahallesinde çıkan yangın 30dan fazla ev ile ahırın kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Çankırı Yapraklı ilçesine bağlı Müsellim köyünde çıkan yangın kısa sürede rüzgarında etkisiyle yayılmış ve köy halkını tehdit etmeye başlamıştı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmişti.

AFAD 'ında müdahale ettiği yangın rüzgarında etkisiyle yayıldı. Yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Yapraklı Kaymakam Vekili Sercan Yılmaz, "Yangının terk edilmiş bir evden çıktığını öğrendik. Şu anda yangının neden çıktığı konusunda bilgimiz yok, tahkikat devam ediyor. Yangın, ahşap yapılaşma ve rüzgar nedeniyle kısa sürede yayılarak yaklaşık 30 haneyi etkileyecek şekle büründü. 30 civarında hane ve ahır yapının yangından etkilendiğini biliyoruz. Şu anda yangın kontrol altına alındı. İş makineleriyle de yıkıntılar düzenlenerek, soğutma çalışmalarına başlandı.Şu anda Kızılay ekiplerimiz de yolda. Mağdur olan vatandaşlarımıza çadır ve yemek hizmeti sunacaklar. AFAD ekiplerimiz de gerekli tespitleri yaparak yangında mağdur olup zarar görmüş vatandaşlarımızın zararlarının tazmini noktasında çalışmayı başlattı. İnşallah bu akşam, yarın sabah itibarıyla yangının tamamen söndürülmüş, soğutulmuş olacağını düşünüyoruz" dedi. Bu arada yangında evi zarar gören vatandaşlar için AFAD çadır kent kuracak.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Tem 2017 - 01:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler