Çanakkale'de Kısa Sürede 8 Deprem Daha

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi depremlerle sarsılmayı sürdürüyor.  Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi tarafından 02.27'de meydana geldiği saptanan depremle birlikte 7 deprem daha meydana geldi.

Çanakkale'de 16 Dakika içinde 8 Deprem Daha Meydana Geldi 

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi depremlerle sarsılmaya devam ediyor. İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı yaşanmazken, depremin Çabakkale, Balıkesir ve Bursa'nın kent merkezleriyle ilçelerinde hissedildiği öğrenildi. 16 Dakika için bölgede 8 depremin meydana geldiği kayıtlara geçildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi tarafından saptanan depremlerin ilki 02.27'de meydana geldi. Yerin 7.13 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, bölgede kısa süreliği paniğe yol açarken, sonrasında 4.0, 4.8 şiddetlerinde depremler kaydedildi.  Şubat ayında bölgede en büyüğü 5.5 olmak üzere çok sayıda deprem olmuş, köy evlerinde büyük zararlar meydana gelmişti. Beşik gibi sallanan bölgede devlet kısa süre içerisinde bir konteynır kent kurmuştu. Uzmanlar bölgedeki depremlerin devam edeceğini belirtiyor.

Konuya dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli haberleri ve gündemden gelişmeler cep telefonunuza gelsin istiyorsanız kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

01 Mar 2017 - 09:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Sezgin - Allah yar ve yardımcıları olsun Allah onları korusun inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 09:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler