Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye 5 yıl Hapis!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olayın ayrıntıları ve hapis cezasının nedeni haberimizde...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan Hüseyin Sözlü MHP'nin Ceyhan Belediye Başkanlığı'nı yapmıştı. O dönemde yaptığı bazı işler nedeni ile 21 Şubat 2017 tarihinde 5 yıl hapse mahkum edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü için ’Edimin ifasına fesat karıştırmak ve rüşvet almak’ suçlamasıyla 19 yıla kadar hapsini istendi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü konu hakkında suçsuz olduğunu ifade etti. Mahkeme Sözlü’yü ihale usulsüzlüğünden 5 yıl hapis cezasına çaptırırken, rüşvet suçundan beraatına karar verdi. Mahkemenin kararının Yargıtay’da onanması halinde Hüseyin Sözlü çarptırıldığı cezaya mahkum olacak.

gelişmeler önümüzdeki günlerde belli olacak. takipte kalınız. Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 23:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler